Wie zijn wij

Mekranoti. Specialist in binnendeuren.

Mekranoti is gespecialiseerd in de invoer van- / handel in binnendeurbladen en plaatsklare deurgehelen.  Daarnaast bieden wij speciaal voor de deurenindustrie een hele waaier aan complementaire producten aan zoals divers plaatmateriaal, deurlijsten, slaglatten, kantenband, deurbeslag, ...

Onze klanten zijn schrijnwerkers, deurspeciaalzaken, bouwbedrijven, interieurinrichting bedrijven en houthandels en dit in gans België.

Mekranoti - Gebouw

Unieke specialisatie

Naast deurbladen bieden wij ook plaatsklare deurgehelen aan (ingekaste deuren: deurblad + kozijn + scharnieren + slot) en dit op maat gemaakt, volgens de specificaties van de klant.


   

U geniet bij Mekranotu bv van een unieke specialisatie en service. Onze grote voorraad (wij hebben ca. 40.000 deuren op stock) laat ons toe niet alleen grote hoeveelheden, maar ook de allerkleinste bestellingen aan sterke prijzen te kunnen leveren.

 

Historiek

Mekranoti werd in april 2002 opgericht door Jan Florin.                                                                               

De eerste vier jaar vond het bedrijf onderdak in een gehuurd industriegebouw in de industriezone van Wevelgem. Begin 2006 werd een nieuw, eigen bedrijfsgebouw opgericht van 2.400 m2, inclusief kantoren en showroom. Er werd gekozen voor de industriezone van Dottenijs (Moeskroen), van waaruit wij zeer gemakkelijk (door de nabijheid van de autosnelweg A17/E403) al onze klanten in gans België kunnen bedienen. In 2012 werd de bebouwde bedrijfsoppervlakte verdubbeld door de bouw van nieuw extra magazijn. In 2019 vond er opnieuw een uitbreiding plaats door de bouw van een derde magazijn.

Wij kennen een gestadige groei en hopen deze, mede dank zij ons enthousiast en gemotiveerd team, in de toekomst verder te kunnen realiseren.

Mekranoti. Een naam met een symboolfunctie.

De liefde voor de natuur en haar producten deelt Mekranoti met de gelijknamige indianen stam uit het Amazonegebied. De "Mekranoti-people" gebruiken hun lichaam als uitermate gestructureerd communicatiemiddel. Ter gelegenheid van traditionele activiteiten beschilderen ze zich volgens een aloude traditie met kleurrijke motieven. Het respect voor mens en natuur proberen wij in onze bedrijfscultuur van de Mekranoti’s over te nemen.